• Det bredeste utvalget

  av de varmeste klærne

  Glovii

HOLD DEG VARM MED EN KNAPP

 • Glovii carbon fiber heating element
  Kolfibervärmeelementet är flexibelt och hållbart vilket garanterar enastående prestanda under lång tid.
 • Glovii temeprature adjustment
  Strømjustering og overopphetingsbeskyttelse lar deg bruke produktene våre under alle forhold.
 • Glovii enhanced heated clothing
  Vår mer enn 10 års erfaring med oppvarmede plagg forsikrer deg om at Glovii er det riktige valget

sale

HOLD DEG VARM MED EN KNAPP

 • Glovii carbon fiber heating element
  Kolfibervärmeelementet är flexibelt och hållbart vilket garanterar enastående prestanda under lång tid.
 • Glovii temeprature adjustment
  Strømjustering og overopphetingsbeskyttelse lar deg bruke produktene våre under alle forhold.
 • Glovii enhanced heated clothing
  Vår mer enn 10 års erfaring med oppvarmede plagg forsikrer deg om at Glovii er det riktige valget
Check Glovii heated gloves

Når hendene er kalde.

Kalde hender var vår første utfordring. Vi har utviklet flere typer oppvarmede hansker for forskjellige bruksområder. Enten du trenger hansker til daglig bruk, jobb, motorsykkel, sykkel, scooter, paragliding, vintersport eller andre utendørsaktiviteter, har Glovii det rette produktet for deg. Oppvarmede hansker vil også hjelpe mennesker med sirkulasjonsproblemer, leddgikt og Raynauds syndrom.

Varme hender er grunnlaget for velvære.

 

Når det er kjøligere, kan du slå på enda mer varme.

Ved å holde oss på et kjølig sted over lengre tid, kjøler vi hele kroppen. I så fall må du prøve oppvarmede undertøy. Oppvarming er plassert på ryggen, magen, lendene og knærne, slik at du opprettholder termisk komfort under alle forhold. Oppvarmede bukser og gensere er elsket av skiløpere som sitter i skiheisen, jegere, sportsfiskere, lagerarbeidere, geistlige og politimenn. Tenk hvor mye mer du ønsker å gå på vintertur, hvis du når som helst kan slå på behagelig varme med en knapp og varme opp kroppen din.

Det er verdt å ta vare på velvære for hele kroppen.

 
Check Glovii heated underwear, pants and shirts
welcome-3.png

Ikke glem føttene dine.

Varme sko er et viktig element i en vintergarderobe. Imidlertid er det tider når sko alene ikke er nok. Prøv deretter oppvarmede Glovii skoinnleggssåler eller Glovii oppvarmede sokker. Varmen fordeles behagelig fra forfoten, og temperaturen kan justeres manuelt eller via fjernkontrollen. Selv den lengste turen vil være hyggelig i et slikt selskap. Hjemme kan du prøve oppvarmede tøfler med sokk med iøynefallende mønstre. Tørk våte sko med tørketrommelen i løpet av denne tiden. Ikke nøl lenger hvis føttene blir kalde.

Varme føtter vil hjelpe deg med å nå ethvert mål.

 

En universell løsning for lange turer.

Du liker lange turer og universelle løsninger. Glovii oppvarmede jakker kombinerer komforten med høy varmeisolasjon og muligheten for ytterligere oppvarming av kroppen gjennom innebygd oppvarming. Jakka fås i dame- og herrekutt, i en rekke farger og størrelser. Vi plasserte varmen på brystet og ryggen for å holde deg varm på alle sider. Selvfølgelig har du 3 varmenivåer til din disposisjon, som du enkelt kan velge med en knapp. Den oppvarmede jakken er en universell løsning for din hverdagskomfort.

Kle deg varmere til neste tur.

 
Check Glovii heated insoles and socks
Check Glovii heated jackets and vests

Det største utvalget av oppvarmede klær og tilbehør.

Glovii tilbyr det største utvalget av oppvarmede klær og tilbehør. Oppdag den oppvarmede lue, oppvarmet skjerf, oppvarmet hette, motorsykkelbrystvarmer, oppvarmede vester. Du kan prøve det universelle oppvarmede beltet, som i tillegg til oppvarmingsfunksjonen bidrar til å redusere magefett. Gåturer med barnevogn blir gjort behageligere av en håndvarmer med en dempefunksjon og en oppvarmet pute. Vi introduserer regelmessig nye og interessante produkter i tilbudet vårt, så besøk oss regelmessig.

Sjekk ut det største utvalget av oppvarmede klesutstyr.

 

En varm seng for hunden eller katten din.

Glovii bryr seg også om kjæledyrets komfort. Gjør ham fornøyd med den oppvarmede hallen spesielt designet for hunder og katter. Du kobler hulen til strømnettet med en sikker, isolert kabel. Varmesystemet er utstyrt med to uavhengig driftstemperaturfølere for å forhindre overoppheting. Varmeelementet kan fjernes for å rengjøre pennens materiale om nødvendig. Et varmt hus for kjæledyret ditt er noe det absolutt fortjener.

Gjør hunden eller katten din lykkelig nå.

 
Check Glovii heated pets bed

SÆRLIG ANBEFALT

No more products found!

Our Testimonial

Latest posts